Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αγκινάρες γεμιστές

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γεμιστές αγκινάρες;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αρχικά πλένουμε το ρύζι, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ετοιμάζουμε τη γέμιση μας.

Βάζουμε νερό σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε το χυμό από μισό λεμόνι.

Αρχίζουμε να ξεφλουδίζουμε τις αγκινάρες. Ρίχνουμε τις δύο πρώτες σειρές. Τα άλλα τα πλένουμε πρώτα και μετά τα ρίχνουμε σε λεμονόνερο. Όταν φύγουν τα πράσινα φύλλα, δεν μαδάμε τα εσωτερικά φύλλα. Κόψτε την κορυφή με ένα μαχαίρι. Αφαιρούμε τις τρίχες στην καρδιά της αγκινάρας με τη βοήθεια ενός γλυκού κουταλιού και πλένουμε την αγκινάρα. Παίρνουμε με ένα μαχαίρι το σκούρο πράσινο μέρος του μίσχου και των φύλλων της αγκινάρας και το ρίχνουμε στο νερό με το λεμόνι. Κάνουμε το ίδιο για όλες τις αγκινάρες με τη σειρά.
Αρχικά βάζουμε το μείγμα του ρυζιού μας στη μέση του πυρήνα της αγκινάρας, μετά ανοίγουμε τα φρέσκα φύλλα και ενδιάμεσα βάζουμε ρύζι. Αραδιάζουμε τις αγκινάρες στον πάτο της κατσαρόλας των 5 λίτρων. Έπειτα, βάζουμε ρύζι στα ξεφλουδισμένα μέρη της αγκινάρας, όπως τα μύδια, λιγότερο από το σκούπισμα (γιατί το ρύζι μπορεί να λερωθεί όταν φουσκώσει). Το σκεπάζουμε με το άλλο ξεφλουδισμένο μέρος, όπως ένα μύδι, και το τακτοποιούμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε νερό ώστε να ξεπεράσει το μισό. Κόβουμε και βάζουμε 1 λεμόνι πάνω από την κατσαρόλα. Κλείνουμε το πιάτο και μαγειρεύουμε για 35-40 λεπτά χαμηλώνοντας τη φωτιά όταν βράσει σε μια μεσαία εστία.

Αυτή είναι μια συνταγή που φτιάχνουμε χρόνια. Όλοι όσοι το τρώνε το λατρεύουν. Οι αγκινάρες με άνηθο και λεμόνι είναι ότι πρέπει για μένα. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τα μπαχαρικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι αγκινάρες πρέπει να είναι φρέσκες. Διαφορετικά, αφού τα εσωτερικά φύλλα είναι λαναρισμένα, πρέπει να μαδηθούν. Επειδή η κάρτα δεν καταπίνεται. Ο πυρήνας της αγκινάρας που μαγειρεύεται με αυτόν τον τρόπο τρώγεται εντελώς. Ξύνεις το εσωτερικό των κοχυλιών σαν μύδια με τα δόντια σου. Τρώτε το ρύζι σας έχοντας το κέλυφος να λειτουργεί ως κουτάλι. Με άλλα λόγια, τα αποφλοιωμένα μέρη τρώγονται χωρίς τη χρήση πιρουνιού και κουταλιού, όπως τα μύδια.

Συνταγή Γεμιστή Αγκινάρα με Φωτογραφία

Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές
Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές
Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές
Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές
Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές
Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές
Αγκινάρες γεμιστέςΑγκινάρες γεμιστές

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Αγκινάρες γεμιστές Δημοσιεύθηκε στις 21.05.2016 στις 15:00.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 03.04.2021 21:41.

Συνταγές περιτυλίγματος γεμιστές

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button